Αρχική Σελίδα

ZHANGJIAGANG HENGYANG METALLURGY TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Yanyang Jiangyin, ΕΠΕ βρίσκεται στην κωμόπολη Qingyang, την πόλη Jiangyin, τον αναπτυγμένο κεντρικό τομέα της οικονομίας και τη μεταφορά στο δέλτα ποταμών Yangtze Wuxi, επαρχία Jiangsu. Η επιχείρηση είναι ένα σχέδιο, μια ανάπτυξη, μια παραγωγή, μια κατασκευή, πωλήσεις και υπηρεσία επιχειρηματικής ενσωμάτωσης. Έχει ένα πλήρες και επιστημονικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Η πιό πρόσφατη παραγωγή της επαγγελματικής τεχνολογίας χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα εύκαμπτα προϊόντα θέρμανσης υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρικά όπως το λαστιχένιο ηλεκτρικό φύλλο θέρμανσης σιλικόνης, η λαστιχένια ηλεκτρική ζώνη θέρμανσης σιλικόνης, η λαστιχένια ηλεκτρική γραμμή θέρμανσης σιλικόνης, η ηλεκτρική ταινία θέρμανσης φύλλων θέρμανσης, κ.λπ. που τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στη θέρμανση και τη μόνωση της στρατιωτικής βιομηχανίας, της ηλεκτρικής δύναμης, της χημικής βιομηχανίας, των αυτοκινητικών, ηλεκτρικών συσκευών, των μηχανημάτων, της ιατρικής περίθαλψης, της νέας ενεργειακής μπαταρίας και άλλων τομέων. Η επιχείρηση έχει μια ομάδα των επαγγελματικών επιστημονικών και τεχνολογικών ταλέντων και τους υπαλλήλους με τα έτη πλούσιας εμπειρίας και μακροπρόθεσμης δέσμευσης για τη ανάπτυξη προϊόντος, το σχέδιο, την παραγωγή, την κατασκευή, την εγκατάσταση και την ανάθεση της λαστιχένιας εύκαμπτης θερμάστρας σιλικόνης. Με την ισχυρή τεχνική δύναμη παραγωγής, τα προϊόντα έχουν λάβει διάφορες εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα. Παίρνοντας «την επιστήμη και την τεχνολογία πρώτα και λαϊκός» ως επιχειρησιακή φιλοσοφία, ποιότητα ως πυρήνα και δημιουργώντας την αξία ως επιχειρησιακή στρατηγική, εμμένουμε στο στόχο την κυριάρχη θέση της βιομηχανίας. Στοχεύουμε να ολοκληρώσουμε αυτό με στην παροχή σε σας την καλή ποιότητα και την απώτατη ακεραιότητα που αξίζετε.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Αυξάνουμε την κλίμακα του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

ZHANGJIAGANG HENGYANG METALLURGY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHANGJIAGANG HENGYANG METALLURGY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHANGJIAGANG HENGYANG METALLURGY TECHNOLOGY CO.,LTD ZHANGJIAGANG HENGYANG METALLURGY TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 6000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%